Clio online test

Test – Clio.me

Test

Kan du ikke se teksten? · Test …

Udskoling test – Clio.me

Udskoling test

Udskoling test. Kan du ikke se teksten? Vi kan se, at du ikke er logget ind. Log ind herunder, eller prøv Engelskfaget gratis. Prøv gratis Log ind.

Cheat the Test – Clio.me

Cheat the Test

Practise your reading comprehension by answering questions about a text on cheating.

Test dig selv – Clio.me

Test dig selv

Test dig selv med apps til Android. Test dig selv med apps til Apple. Har du brug for hjælp? Ofte stillede spørgsmål · Kontakt læremiddelkonsulent

Test og undersøg – Clio.me

Test og undersøg

Test og undersøg. Af Jonas Högberg … Kan du ikke se teksten? Vi kan se, at du ikke er logget ind. Log ind herunder, eller prøv Clio Matematik gratis.

En illustration af et ligningssystem kan afsløre løsningen.

Clio beta

Nu sætter vi alle kræfter ind på at samle Alinea og Clio i ét læringsunivers, og det betyder, at vi ikke fortsætter udviklingen af den nye Clio betaplatform …

Find de rigtige svar – Clio.me

Find de rigtige svar

Enevælden og trykkefriheden: tjek på teksten. 25 min. 7.-8. klasse Digital. Test din viden om enevælden og trykkefriheden. Har du tjek på teksten?

Danskfaget Udskoling – Dansk til udskoling – Clio.me

Danskfaget Udskoling – Dansk til udskoling – Clio

Danskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til dansk i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Danskfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til dansk i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Andersen-test – Clio.me

Andersen-test

Andersen-test og kondition i idræt Oversigten kan give en idé om jeres kondition, hvis I kender jeres kondital. © Clio Online, 2015.

Prøv kræfter med dig selv, og få en idé om, hvordan det står til med din kondition.

Økonomi for begyndere – Clio.me

Økonomi for begyndere

Om Evalueringsopgave. Oprettet af Clio Online. Ændret af: Thomas P. Tønnesen. Opgaven evaluerer din viden fra forløbet “Økonomi for begyndere”.

Opgaven evaluerer din viden fra forløbet “Økonomi for begyndere”.Du skal evaluere:– din viden om, hvordan det økonomiske kredsløb fungerer, og sam

Keywords: clio online test