Anna ingrisch tv2

Ny vært på TV 2 NEWS: Anna Ingrisch

1. okt. 2021 — TV 2 News-vært Anna Ingrisch scorer nyt job. Den nuværende vært for Genstart Knud Brix skal over på Ekstra Bladet og være chef.

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

TV 2 News-vært Anna Ingrisch scorer nyt job – SE og HØR

SE og HØR

Anna Ingrisch, der er født i Nuuk og er gift med Weekendavisens chefredaktør Martin Krasnik, starter på TV 2 til juni. Politik har aldrig været vigtigere. Få …

TV 2 News henter vært fra Radio24syv – Altinget – Alt om politik

TV 2 News henter vært fra Radio24syv – Altinget – Alt om politik: altinget.dk

1. okt. 2021 — Anna Ingrisch bliver fra december vært på “Genstart”, efter at Knud Brix er skiftet til Ekstra Bladet.

TV2-vært skifter til konkurrenten – Avisen.dk

30. jun. 2022 — Uddannet cand. Scient. Adm. på Roskilde Universitet, hvor hun skrev speciale om Lissabontraktaten. Har arbejdet på Radio24syv og Tv2 News. I …

Anna Ingrisch bliver fra december vært på “Genstart”, efter at Knud Brix er skiftet til Ekstra Bladet.

Genstarts Anna Ingrisch: “Det er vigtigt at lære værdien … – ELLE

26. jan. 2021 — TV 2 News-vært Anna Ingrisch om at være en forfærdelig co-driver, om at græde i 1,5 time og om at turde gå med kærligheden.

Anna Ingrisch: “Jeg er glad for min beslutning” – ALT.dk

10. jan. 2021 — Som blot 24-årig forelskede TV 2 News-værten Anna Ingrisch sig i Martin Krasnik, der lige var kommet ud af et længerevarende forhold, …

TV 2 News-vært Anna Ingrisch om at være en forfærdelig co-driver, om at græde i 1,5 time og om at turde gå med kærligheden.

TV 2-vært Anna Ingrisch fandt sammen med 20 år ældre … – BT

TV 2-vært Anna Ingrisch fandt sammen med 20 år ældre Martin Krasnik: ‘Man skal lægge øre til meget’ | BT Kendte – www.bt.dk

Anna Ingrisch bliver fra december vært på “Genstart”, efter at Knud Brix er skiftet til Ekstra Bladet.

Som blot 24-årig forelskede TV 2 News-værten Anna Ingrisch sig i Martin Krasnik, der lige var kommet ud af et længerevarende forhold, havde to børn og var næsten 20 år ældre end hende. I dag er de gift og venter deres tredje barn sammen, og hun er glad for, at hun besluttede at gå med kærligheden, selvom den ikke var snorlige.

TV 2 News-vært skal være frontfigur på populær DR-podcast

TV 2 News-vært skal være frontfigur på populær DR-podcast | avisendanmark.dk

5. nov. 2021 — Det politiske fredagsmagasin “Besserwizzerne” skal fra december bestyres af Katrine Hertz Mortensen, der afløser Anna Ingrisch.

Anna Ingrisch bliver fra december vært på “Genstart”, efter at Knud Brix er skiftet til Ekstra Bladet.

TV 2 News finder ny vært til Besserwizzerne internt

TV 2 News finder ny vært til Besserwizzerne internt — MediaWatch

1. okt. 2021 — DR’s nyhedspodcast ‘Genstart’ får ny vært fra den 1. december. Her vil Anna Ingrisch på alle hverdage guide lytterne igennem tidens største …

Det politiske fredagsmagasin “Besserwizzerne” skal fra december bestyres af Katrine Hertz Mortensen, der afløser Anna Ingrisch.

Anna Ingrisch skifter TV 2 News ud med DR – ny vært på DR’s …

Anna Ingrisch skifter TV 2 News ud med DR – ny vært på DR’s nyhedspodcast ‘Genstart’

DR’s nyhedspodcast ‘Genstart’ får ny vært fra den 1. december. Her vil Anna Ingrisch på alle hverdage guide lytterne igennem tidens største nyhedshistorier.

Keywords: anna ingrisch tv2